Je sloopauto verkopen?

schadeauto

Bel ons 06-23160889

Gratis je auto taxeren >>

Jouw sloopauto verkopen? Wij komen jouw sloopauto ophalen met onze eigen ophaaldienst die door heel Nederland rijd. Je sloopauto hoeft niet meer te rijden of te starten.

Je krijgt direct geld als je een sloopauto of autowrak wilt verkopen contant of via de bank. Dus is je auto rijp voor de sloop omdat de APK bijvoorbeeld verlopen is en wil je er nog een leuke prijs voor terug krijgen? Maak een afspraak!

Bekijk onze Google reviews!

Uitstekend
Gebaseerd op 202 recensies
onderwerper
onderwerper
2022-09-03
Betrouwbare snelle service.
Monique Vermeulen
Monique Vermeulen
2022-06-09
De auto was stuk, ze hebben hem opgekocht. Snelle service, gisteren contact gehad, vandaag al opgehaald. Directe overschrijving. Goede afhandeling.
Maikel Bonnikhorst
Maikel Bonnikhorst
2022-06-08
Mijn oude trouwe Kia Sportage online aangeboden, er werd zeer snel contact opgenomen en de zelfde ochtend is de auto nog opgehaald. Dit was voor mij de tweede keer dat ik op de wijze een auto van de hand heb gedaan, had ik het de eerste keer ook maar via Auto Inkoop Expert gedaan. Een prima bod gekregen, zeer goede service ontvangen en dit met een super snelle afhandeling.
Lindsay, Dominic en Neathan vdg
Lindsay, Dominic en Neathan vdg
2022-05-17
In de ochtend gebeld in de middag kon de auto al opgehaald worden. Snelle service. Goede communicatie. Stipt op het afgesproken tijdstip aanwezig. Top!
Gerrit Jan Visser
Gerrit Jan Visser
2022-01-30
Mannen van hun woord, alles is super snel en goed geregeld.

Taxatieformulier  Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google
  Privacy beleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wij zijn een RDW erkend bedrijf en kunnen jouw auto 24/7 per dag vrijwaren. Onze sloopauto opkopers hebben jarenlang ervaring op het gebied van sloopauto inkoop. Je autowrak word dus op een veilige en verantwoorde manier opgehaald door ons.

  Je sloopauto verkopen kan vandaag nog geregeld worden, want je sloopauto ophalen doen wij binnen 24uur.

  Wij kopen alles,ook blikschade motorschade of totall los.Bied je autowrak aan en krijg nog geld bij sloopauto inkoop!Neem contact op en verkoop je sloopauto direct!

  06-23160889